Publicacions

Per una millor estètica a Catalunya

Descarregueu l’opuscle “Per una millor estètica a Catalunya”

milloresteticacatalunya

La imatge personal amb les corresponents formes de fer i relacionar-se tenen una gran rellevància. Ben dominades ens facilitaran una millor acceptació i una gran riquesa de possibilitats tant en el terreny privat com en el social. Les lectures als continguts del present opuscle introdueixen en aquest domini.

Els continguts que s’ofereixen estan fonamentats en una mínima part de la ciència Psicoestètica creada pel meu mestre Carles M.Espinalt. Ell, entre altres, va crear la figura de l’assessor d’imatge amb una base més sólida i àmplia. Va defugir de les tècniques superficials utilitzades massa sovint de manera improvitzada en aquesta matèria tot oferint una més coherent formació i coherents resultats. Els professionals, amb les seves persones més properes, que donen la deguda rellevància que es mereix la imatge tractada amb el rigor que es mereix, agrairan conèixer què ensenyava. Prestigiosos dirigents d’empresa, directors de personal, periodistes, venedors, polítics, professors, professionals del sector de la imatge i particulars, tant nacionals com estrangers, el consultaven a l’hora de decidir com es presentaven (tinguent present el fons, les maneres i l’ambient) públicament, en el dia a dia o en els grans actes.

Per facilitar més coneixement sobre el tema, la Júlia Capdevila Mayola ens ha fet uns dibuixos. A la Júlia la vaig conèixer amb motiu del dibuix que va fer pel cartell d’un esdeveniment local. Vaig veure que tenia un bon estil i que per aquest opuscle podria fer petites obres d’art que esdevindrien molt simpàtiques. Així ha estat. Ajudaran a endinsar-se en les tan necessàries noves formes de veure’s i de veure als altres per aconseguir la millor harmonia i encerts en el context de la nostra catalanitat.

Pere Masó i Panella

Continuar llegint